Wednesday 21 September 2011

Изгодните оферти към 21 Септември 2011.

Днес, докато се рових в Интернет, видях нещо, което може да ви е от полза. Ето няколко оферти, които ме изумиха с ниската си цена, а точно :

 MP4 player Diva FX 77 -   Това което ми харесва най-много , е ниската цена на player-a, която не може да се намери никъде другаде по онлайн магазините. Също така и факта, че той има 2 години пълна гаранция. Да не забравяме и факта, че е със тъч скрийн, което е много модерно в днешно време. Е, ако си търсите евтин, качествен и газарски ( както се изразява младежта ) MP4 плейър, това е най-доброто за вас.


Другото на което се натъкнах днес, е един уникален продукт, доказал се сред сферата на медицината, а точно този гел за избелване на зъбите. Denta White е един от най-добрите начини за избелване на зъбите.  Също така да не забравям и факта, че резултата от избелването е мигновен, и само след 30 минути вие ще забележите разликата. При закупуване на продукта от този сайт, ако резултатът от продукта е бил незадоволителен, вие получавате и 14 дневен срок, да върнете обратно парите си.

А сега,  отново нещо от света на електрониката, а по-точно мобилен телефон :

HTC Inspire 4G.

Това което наистина ме изуми, е ниската цена на този телефон, последвана от най-добрите параметри, предлагащи се в момента на пазара. Телефона е с тъч скрийн, последван от операционната му система Android, една от най- добрите за момента на пазара. Също така при закупуването му вие получавате и 8 ГБ микро SD карта. Разполага и с най- модерните приложения, включително навигационна система, интернет и др. Повече информация относно телефона може да намерите тук




No comments:

Post a Comment